Werkwijze

Hoe verloopt uw bestelling

Offerte

Ontwerp

Met de eerste kennismaking maakt u uw wensen kenbaar, waarop wij samen met u de mogelijkheden voor de vormgeving verkennen. Wanneer we tot een ontwerp komen kunnen we u al direct een prijs geven. Op eventuele details komen we dan later terug in een vervolggesprek.

Productie

Levertijd

Wanneer u het ontwerp heeft goedgekeurd en alle details besproken zijn volgt de productiefase. Wanneer het monument voorradig is of uit een Europese steensoort gemaakt is zal de productie ca. 4 weken in beslag nemen. Als de steen in het buitenland gemaakt wordt moet u rekening houden met 6 weken extra voor de bootreis.

Plaatsing

Oplevering

Wanneer het monument gereed is voor montage zullen wij, in overleg met u en de begraafplaatsbeheerder overgaan tot plaatsing. In de regel kan dit binnen 2 weken nadat het monument gereed is gebeuren. De totale levertijd van het grafmonument is dus ca. 6 of 12 weken, afhankelijk van de herkomst van het materiaal.

Garantie

De beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers en zijn zeer bekwaam in het plaatsen van het grafmonument. U krijgt 25 jaar garantie op het geleverde grafmonument.